En ny filmanmeldelse vurderer Marvels "Thunderbolts*". Filmen beskrives som en skuffelse som ikke når opp til de beste produksjonene i universet.
Filmanmeldelsen av Marvels "Thunderbolts*" konkluderer med at filmen ligger et stykke under de beste Marvel-produksjonene. Anmelderen mener konseptet med en gruppe mistilpassede helter er slitent, og at filmen lider av for mye retningsløs dialog mellom store, men uinspirerte actionscener.
Selv om filmen forsøker å skildre angst og depresjon, virker temaet feilplassert. Handlingen foregår etter "Avengers: Endgame", hvor CIA-sjef Valentina Allegra de Fontaine samler en gruppe krigere, inkludert Yelena Belova, John Walker, Ava Starr og Antonia Dreykov, for et hemmelig oppdrag knyttet til det mislykkede Prosjekt Sentry.
Anmelderen trekker frem Florence Pugh og David Harbour positivt, men kritiserer manuset og finner filmen ofte kjedelig og fremdriftsløs.
Florence Pugh
Julia Louis-Dreyfus
David Harbour
Sebastian Stan
Jake Schreier
Marvel
CIA
OXE Group
Avengers
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
1 måned siden
Den nye «Snehvit»-filmen har premiere og møter hard kritikk. Anmeldere beskriver den som «utmattende forferdelig» og «visuelt frastøtende», og kritiserer spesielt fremstillingen av dvergene. Rachel Zegler og Gal Gadots talent blir ansett som bortkastet av flere. NRK gir filmen en firer og kaller den «sjarmerende sukkerspinn». Kritikken passer inn i et mønster av varierende mottakelser for Disneys nyinnspillinger, noe som reiser spørsmål om studioets evne til å skape nye suksesser.
4 dager siden
En anmelder fra Nettavisen har vurdert showet med Märtha Louise, Mari Manzetti og Lilli Bendriss i Drammen. Opplevelsen beskrives som mye verre enn forventet, til tross for et forsøk på åpent sinn.
1 måned siden
Den nye «Snehvit»-filmen har blitt møtt med en rekke kontroverser og dårlige anmeldelser. Med et budsjett på 2,8 milliarder kroner har filmen skuffet kommersielt, og kritikere har gitt den dårlige anmeldelser. Disney har gjort flere endringer for å modernisere filmen, inkludert å endre Snehvits karakter og dvergenes rolle. Redaktør Danby Choi kritiserer filmen for å være et eksempel på hvordan politisering av kunst kan gå på bekostning av kvaliteten, og mener at filmskaperne har forsøkt å blidgjøre mange uten å tilfredsstille noen.
26 dager siden
Artikkelen omhandler Disneys nyinnspilling av «Snehvit», som har blitt en flopp og et symbol på kulturkrig. Filmen har møtt kritikk for å være for «woke» og for å korrigere originalen i stedet for å hylle den. Hovedrolleinnehaver Rachel Zeglers uttalelser og Disneys håndtering av kontroversene har forsterket det negative inntrykket. Disney anklages for å være mer opptatt av økonomisk vinning enn å skape gode filmopplevelser, og for å være overivrige etter å tilpasse seg kulturelle vinder. Artikkelen konkluderer med at problemet ikke er at nye versjoner er annerledes, men at endringene ikke skaper tillit og at filmene ikke er gode nok.
2 måneder siden
«Captain America: Brave New World» mottar en blandet mottakelse som den 35. filmen i Marvel Cinematic Universe. Filmen bygger videre på tråder fra tidligere filmer og serier, og omhandler en internasjonal konflikt om det verdifulle metallet adamantium. Anthony Mackie roses for sin tolkning av Captain America, men filmen kritiseres for manglende spenning og visuell originalitet. Harrison Ford bidrar med tyngde i rollen som president Ross. Selv om filmen refererer til Avengers og potensielt er en viktig brikke i MCU, oppleves den som ujevn alene.
1 måned siden
Artikkelen diskuterer hvorfor Hollywood-filmer flopper, med fokus på Disneys nyinnspilling av «Snehvit». Filmen kritiseres for å endre karakterene og historien for å fremme en politisk agenda, noe som har ført til skuffelse blant publikum. Andre årsaker til at filmer flopper er covid-19 nedstengninger, konkurransen fra strømmemedier og internett og konseptslitasje. Artikkelen peker på et økende gap mellom kultureliten og vanlige folk, der filmer som hylles av kritikere ofte flopper hos publikum. Forfatteren argumenterer for at Hollywoods fokus på politisk korrekthet skader filmene og alienerer seerne, og oppfordrer kultureliten til å lytte mer til publikum.
2 måneder siden
Artikkelen kritiserer NRK for en skuffende MGP-finale og et «pinlig» forsvar mot kritikken. Finalen beskrives som uferdig og preget av manglende konkurranse, noe som får artikkelforfatteren til å spekulere i om NRK bevisst saboterte for å unngå å arrangere Eurovision. MGP-sjefens forsvar, med henvisning til god stemning i salen, avfeies som irrelevant. Artikkelen etterlyser en mer seriøs satsing på MGP fra NRKs side, med Sverige som et forbilde, og inviterer til en MGP-debatt i Oslo med deltakelse fra NRK og andre MGP-eksperter.
1 måned siden
Frida Homlung, nylig utstemt fra «Kompani Lauritzen», kritiserer produksjonen for manglende støtte og dårlig kommunikasjon. Hun forteller at hun slet under innspillingen på grunn av kjefting og lange dager. Homlung reagerer spesielt på en psykologtime hun opplevde som et ubehagelig avhør uten mulighet for pauser. Hun kritiserer også at befalet ikke var informert om hennes avtalte bruk av sovepiller, noe TV 2 bekrefter skyldtes en kommunikasjonssvikt. TV 2 beklager hendelsen og understreker at deltakelse i programmet kan være både fysisk og psykisk krevende for deltakerne.
4 måneder siden
Karin Smirnoffs andre bok i Millennium-serien, «Gaupas klo», mottar blandet kritikk og beskrives som en rotete oppfølger til «Havørnens skrik». Boken gjenbruker hovedpersonene Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander, som begge er svekket, og introduserer en ny karakter, Svala Hirak. Handlingen dreier seg om gruvedrift i konflikt med samiske interesser, og en jakt på en harddisk med kryptovaluta. Anmelderen kritiserer boken for manglende sammenheng, rotete handling og vekslende språk, og konkluderer med at Smirnoff ikke lykkes i krimsjangeren, til tross for tidligere suksess i andre sjangre.
2 måneder siden
Riksrevisjonen retter sterk kritikk mot Helse- og omsorgsdepartementet og Arbeids- og inkluderingsdepartementet for manglende samhandling og oppfølging av personer med psykiske lidelser og rusproblemer. Rapporten viser at mangelfull samhandling fører til ineffektiv behandling og flere innleggelser, og at pasienter ofte blir kasteballer i systemet. Riksrevisjonen anbefaler blant annet å stanse nedbyggingen av døgnbehandling og bedre samhandlingen mellom helsetjenestene og NAV. Politikere fra FrP og Rødt reagerer kraftig på rapporten og krever umiddelbare tiltak for å sikre bedre hjelp til denne sårbare gruppen.