Skihopper Anders Jacobsen møter Just Padel Group (JPG) i Agder lagmannsrett i en konflikt om salget av et padel-senter i Hønefoss. Jacobsen hevder han ble lurt av tidligere partnere, inkludert Jesper Mathisen og Ole Martin Årst, til å selge sin andel for 3,1 millioner kroner under markedspris.
Han anklager dem for å ha skjult en salgsprosess med We Are Padel (WAP). Mathisen avviser anklagene, mens Årst uttrykker skuffelse.
JPG fastholder at avtalen er gyldig.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
19 dager siden
Tidligere skihopper Anders Jacobsen vant i Agder lagmannsrett mot Just Padel Group (JPG) i en erstatningssak. Jacobsen er tilkjent 1.546.000 kroner pluss saksomkostninger, en lavere sum enn tingrettens opprinnelige dom på 3,1 millioner. Saken dreier seg om salget av et padelsenter i Hønefoss, der Jacobsen mente han fikk for lite betalt da JPG ble solgt til We Are Padel. Jacobsens advokat understreker at det viktigste for Jacobsen har vært å bli trodd, spesielt etter anklagene som har blitt fremsatt. Tidligere var fotballprofilene Ole Martin Årst og Jesper Mathisen involvert i JPG, men de er ikke lenger parter i saken.
1 måned siden
Tidligere fotballprofiler Jesper Mathisen og Ole Martin Årst, sammen med forretningsmennene Eimund Tharaldsen og Jesper Brandt, møtte tidligere hoppprofil Anders Jacobsen i Agder lagmannsrett i en ankesak om salget av Just Padel Group (JPG). Jacobsen mener han fikk for lite betalt for sin eierandel da JPG ble solgt til We Are Padel. Tingretten ga Jacobsen medhold og tilkjente ham 3,1 millioner kroner pluss renter og sakskostnader, men JPG anket dommen. Mathisen forklarte i retten at målet var en rask handel og rettferdig fordeling ved salget, mens Jacobsen understreket at saken er en prinsippsak for ham.
1 måned siden
Anders Jacobsen og Just Padel Group, tidligere eid av fotballprofilene Jesper Mathisen og Ole Martin Årst, møtes igjen i lagmannsretten etter en anket dom fra tingretten. Jacobsen mener han fikk for lite betalt for sin andel av et padelsenter da selskapet ble solgt til We Are Padel. Tingretten ga Jacobsen medhold og tilkjente ham ytterligere 3,1 millioner kroner. Just Padel Group har anket dommen, og mener aksjekjøpsavtalen må respekteres. De har fremlagt nye bevis og vitner i lagmannsretten. Jacobsen uttrykker frustrasjon over en ny runde i retten, mens Just Padel Group ser frem til behandlingen. Partene har tidligere hatt en konfliktfylt rettssak med beskyldninger om løgn og ulik arbeidsinnsats.
19 dager siden
Tidligere skihopper Anders Jacobsen har vunnet frem i Agder lagmannsrett i en erstatningssak mot Just Padel Group etter salget av et padelsenter i Hønefoss. Jacobsen mente han fikk for lite betalt for sin eierandel da selskapet ble solgt til svenske We Are Padel. Lagmannsretten dømte Just Padel Group til å betale 1.546.000 kroner til Anders Jacobsen Holding AS, i tillegg til å dekke saksomkostninger. Jacobsens advokat uttaler at Jacobsen er fornøyd med at retten har konstatert tilbakeholdelse av informasjon og uriktige opplysninger før aksjesalget.
19 dager siden
Tidligere skihopper Anders Jacobsen har vunnet over Just Padel Group (JPG) i lagmannsretten, etter å ha vunnet i tingretten tidligere. Striden dreier seg om et tillitsbrudd og uriktige opplysninger i forbindelse med forretningssamarbeid. Jacobsen er tilkjent 2,1 millioner kroner pluss saksomkostninger. Han uttrykker lettelse over at saken er avsluttet, og hans advokat kritiserer de tidligere aksjonærene i JPG, inkludert Jesper Mathisen og Ole Martin Årst, for deres opptreden i saken og etterlyser en unnskyldning for beskyldningene fremsatt mot Jacobsen.
19 dager siden
Anders Jacobsen har vunnet delvis frem i lagmannsretten i søksmålet mot Just Padel Group (JPG). Retten sier at ingen av partene vant ankesaken. JPG er dømt til å betale 1,5 millioner kroner til Jacobsen, i tillegg til sakskostnader på nesten to millioner. Jacobsen saksøkte JPG etter å ha solgt seg ut av et padelsenter før det ble solgt til et svensk selskap for 84 millioner kroner, og mente han fikk for lite betalt for sin andel. Tingretten ga Jacobsen medhold, men lagmannsretten halverte erstatningsbeløpet. JPG vurderer nå å anke saken videre, mens Jacobsen er fornøyd med utfallet og understreker at tillitsbruddet har vært det viktigste.
1 måned siden
Tidligere skihopper Anders Jacobsen kritiserer de kompliserte reglene i hoppsporten etter at Norge ble tatt for regelbrudd under ski-VM. Han mener regelverket er så omfattende og tolkningsbart at alle lag tøyer strikken, og at det er vanskelig å vinne uten å gjøre det. Jacobsen reagerer på hvor langt det norske laget var villig til å gå, men understreker at han ikke vet om dette er vanlig praksis.
1 måned siden
Tidligere verdensmester Anders Jacobsen mener de norske hopperne ble tatt for regelbrudd, men antyder at de fleste lag utfordrer grensene i hoppsporten. Han kritiserer det kompliserte regelverket og mener FIS bør ta ansvar for å skape større forutsigbarhet og like kontroller. Jacobsens uttalelser kommer etter helgens hoppskandale, der Norge ble avslørt for bevisst regelbrudd. Florian Liegl fra Østerrike bekrefter at også de prøver å tøye grensene, mens Johan Remen Evensen mener FIS selv har skyld i situasjonen. Slovenia har tidligere reagert på manglende forutsigbarhet i kontrollene.
5 dager siden
Anders Bessebergs ankesak mot korrupsjonsdommen på tre år og én måneds fengsel er i gang i lagmannsretten. Hans nye forsvarer, Fredrik Berg, som regnes som en av Norges fremste advokater innen økonomisk kriminalitet, mener Besseberg er utsatt for en stor urett. Berg kritiserer Økokrims anklager som «ulmende» og peker på at påtalemyndigheten har brukt tid på påstander om juks og doping som Besseberg ikke er tiltalt for. Forsvaret ber retten være kritisk til aktors fremstilling, særlig med tanke på vitnemålet fra dopingvarsleren Grigorij Rodtsjenkov. Økokrim, representert ved statsadvokat Marianne Djupesland, hevder at de kan bevise at Besseberg brukte sin stilling i Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) til personlig vinning, og at saken ikke er et grensetilfelle for korrupsjon. Ankesaken varer i 21 rettsdager og avsluttes 28. mai.
1 måned siden
Advokat Jon Wessel-Aas mener Marius Lindvik og Johann André Forfang kan ha krav på erstatning fra Norges Skiforbund eller enkeltpersoner i støtteapparatet, dersom de ble ført bak lyset i draktsaken. En forutsetning er at noen i støtteapparatet med overlegg modifiserte dressene i strid med reglene, uten at utøverne var klar over det. Lindvik og Forfang har begge uttalt at de var uvitende om manipuleringen og er knust over situasjonen. Hoppsjef Jan-Erik Aalbu har innrømmet at det ble jukset med dressene ved å sy inn en forsterket tråd. Saken startet med en video som førte til protest fra andre nasjoner under VM i Trondheim. Lindvik og Forfang tapte betydelige premiepenger og kan også miste fremtidige sponsorinntekter.