Den internasjonalt anerkjente låtskriveren Ina Wroldsen opplevde en tøff periode da stemmen hennes forsvant etter et stressende år. Dette tvang henne til å lære å synge på nytt, og hun innså at hun hadde lagt for mye selvverdi i sangstemmen sin.
Wroldsen beskriver deltakelsen i «Hver gang vi møtes» som en musikalsk rehabilitering, hvor hun konfronterte sin frykt for å synge. Hun har nå fått en ny respekt for sin egen kreativitet og sangstemme, og ønsker å lede med glede.
Wroldsen forteller også om det store presset artister opplever i dag, med forventninger om å skape innhold og markedsføre seg selv i sosiale medier.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
3 måneder siden
Artisten og låtskriveren Ina Wroldsen opplevde en alvorlig personlig krise i 2019 som førte til at hun mistet stemmen og fryktet for karrieren. Hun hadde en svært hektisk timeplan med plateavtaler, jobber i Norge, låtskriving og turneer, samtidig som hun prøvde å være en god mor, kone og datter. Dette førte til en psykisk smell, og da hun reiste til Los Angeles for å ferdigstille en plate, forsvant stemmen hennes. Wroldsen måtte lære seg å synge igjen, og det tok nesten fire år før hun var tilbake til normalen. Hun oppsøkte profesjonell hjelp og innså at hun måtte ta et oppgjør med seg selv og sin identitet. Hun beskriver opplevelsen som både det verste og det beste som har skjedd henne.
3 måneder siden
Ina Wroldsen, aktuell i «Hver gang vi møtes», forteller om en sterk opplevelse i programmet. Hun åpner opp om tidligere vanskeligheter, inkludert en periode hvor hun mistet stemmen og følte at hennes verdi var knyttet til det å være en god sanger. Wroldsen beskriver deltakelsen som en form for terapi, der hun fikk se sitt eget liv fra et nytt perspektiv. Hun var spesielt nervøs for å tolke Carolas «Främling», men ble lettet og stolt over Carolas positive reaksjon. Wroldsen, som tidligere har vært privat, føler nå behov for å dele sin historie og er spent på hvordan det vil bli mottatt.
3 måneder siden
Ina Wroldsen, kjent fra «Hver gang vi møtes» og «The Voice», avslører i sin egen podkast at hun opplevde en alvorlig periode med netthets etter sin deltakelse som dommer i «Idol» i 2016. Hetsen var såpass ille at hun måtte søke hjelp hos psykolog. Denne hendelsen, som hun beskriver som sin «største smell», ble ikke tatt opp i hennes episode av «Hver gang vi møtes». Wroldsen forteller at hun var redd for å gå ut offentlig på grunn av den negative oppmerksomheten. Hun har fått positive tilbakemeldinger etter sin deltakelse i «Hver gang vi møtes», noe som er en uvant situasjon for henne.
3 måneder siden
I kveldens episode av «Hver gang vi møtes» er Ina Wroldsen hovedgjest. Wroldsen, som har hatt en lang karriere som artist og låtskriver siden hun vant «Fame Factory» i 2003, deler sine erfaringer med både oppturer og nedturer. Hun forteller blant annet om perioden da hun mistet stemmen i 2019. VGs anmelder Tor Martin Bøe gir terningkast på de andre deltakernes tolkninger av hennes musikk. De andre artistene som deltar er Thomas Dybdahl, Jonas Benyoub, Stein Torleif Bjella, Carola, Kjartan Lauritzen og Astrid S.
3 måneder siden
Astrid Smeplass, kjent fra «Idol» og som en av Norges største popartister, åpner seg i «Hver gang vi møtes» om den vanskelige tiden etter sin deltakelse i sangkonkurransen. Hun forteller om en brå overgang fra rampelyset til hverdagen, som førte til en følelse av meningsløshet, spiseforstyrrelser, søvnproblemer og isolasjon. Dette resulterte i dårlige skoleprestasjoner og en skriftlig advarsel. Etter en samtale med moren, begynte hun å komme seg, og fikk tillatelse til å satse på musikken. Smeplass beskriver deltakelsen i programmet som en personlig og tårevåt opplevelse, men også en mulighet til å reflektere over sin egen reise.
4 måneder siden
Influenser Nora Haukland reflekterer over et utfordrende år i sin podkast. Hun forteller at hun har lært å være trygg på seg selv og trives i eget selskap, etter å ha søkt bekreftelse i forhold tidligere. Haukland har stått frem om psykisk og fysisk vold fra sin tidligere kjæreste, Marius Borg Høiby, noe som har ført til hatmeldinger og sosial angst. Hun er nå i et forhold med Johannes Bjelland, og ser fremover mot en bedring i 2025. Haukland understreker at hun jobber med angsten og opplever gradvis bedring.
3 måneder siden
Astrid Smeplass, kjent som Astrid S, forteller åpenhjertig om den vanskelige tiden etter sin deltakelse i «Idol» i 2013. I «Hver gang vi møtes» deler hun hvordan hun isolerte seg, mistet matlysten og slet med søvn etter konkurransen. Hun gikk på videregående skole i Orkanger, men endte opp med å få brev fra skolen om at hun kom til å stryke i flere fag på grunn av fravær. Morens besøk avslørte omfanget av problemene, og etter en periode med bedring valgte hun å droppe ut av videregående for å satse på musikkarrieren. Hun beskriver opplevelsen i «Hver gang vi møtes» som emosjonell og terapeutisk, og er glad for at hun takket ja til å delta.
2 måneder siden
Johanne Louise Wirgenes (32) opplevde plutselig stemmeproblemer på videregående og fikk etter flere år diagnosen Spastisk Dysfoni, en sjelden sykdom som forårsaker ufrivillige kramper i stemmebåndsmusklene. Hun har fått jevnlig Botox-behandling, men stemmen blir aldri helt normal. Wirgenes har valgt å dele sin historie på sosiale medier, noe som har ført til overveldende positiv respons. Hun har tidligere måttet takke nei til jobb på grunn av stemmen sin. Norsk Dystoniforening er glad for hennes åpenhet, og håper det kan bidra til at flere får diagnosen raskere, da mange sliter med å bli trodd.
1 måned siden
Hoppstjernen Eirin Maria Kvandal deler sine tanker om presset etter den alvorlige kneskaden i 2021. Hun forteller om hardt arbeid for å gjenvinne tryggheten i landingen, men føler seg stresset av omgivelsenes oppmerksomhet. Landslagssjef Christian Meyer understreker Kvandals systematiske tilnærming og hennes økte mentale robusthet. Tidligere har teamet justert farten før hopp for å unngå problemer i landingen. Kvandal har mulighet til å bidra til norsk gull i blandet lagkonkurranse i Trondheim.
2 måneder siden
Emilie Nereng, kjent som matinfluenser og tidligere blogger «Voe», åpner opp om den vanskelige tiden da hun opplevde massiv hets som ung. Populariteten førte til hundrevis av stygge kommentarer daglig, noe som gjorde henne paranoid og redd for å publisere innlegg. Nereng forteller at hun måtte passe på å være perfekt for å unngå kritikk. Til slutt valgte hun å legge ned bloggen fordi hetsen ble for overveldende. I dag er hun en populær matinfluenser med fokus på ernæring og livsstil, og har vunnet priser for sitt arbeid.