Jan Henrik «Gladkokken» Syversen (45) er en kokk og matinfluenser som har bygget opp en stor følgerskare de siste ti årene. Han er aktuell i «Farmen kjendis» og har nylig åpnet en restaurant med samme navn som bloggen sin. Syversen er opptatt av å spre matglede og lære bort enkel hjemmelaget mat.
Han er stolt av å ha åpnet restaurant, gitt ut kokebok og lansert egen vin i 2024. Han beskriver seg selv som ekstrovert, ærlig og ikke redd for konflikter. Syversen er engasjert i å lage oppskrifter til en ny kokebok for barn med Kaptein Sabeltann.
Han er glad i å spandere på andre og mener livet skal nytes. Han angrer sjelden på det han gjør, men er redd for å angre på det han ikke har gjort. Syversen er kritisk til dagens regjering og mener de ødelegger for norsk næringsliv.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
2 måneder siden
Jan Henrik «Gladkokken» Syversens restaurant fikk en negativ anmeldelse av Aftenposten Vink, som ga stedet terningkast tre. Anmelderne var skuffet over lokalet, prisene og maten, og mente at prisene ikke samsvarte med kvaliteten. «Gladkokken» mener anmeldelsen var uflaks og antyder at Aftenpostens anmeldere er negative til ham fordi han selv har erfaring med matanmeldelser. Han påpeker at restauranten har fått bedre anmeldelser fra andre aviser, og at den dårlige anmeldelsen førte til økt besøk.
26 dager siden
Artikkelen omhandler Asbjørn Sandøy, kjent som Kokkejævel, som delte sitt skatteoppgjør på Facebook, noe som skapte stort engasjement med over 700.000 klikk. Sandøy forklarer at han ønsker åpenhet rundt privatøkonomi og at han deler både gode og dårlige tider. Han forteller også om overskuddet i butikken KuliNarnia, og at hans motivasjon er å sikre sine barn økonomisk. Sandøy avslører at han endrer strategi for neste år, og vil forsøke å betale mindre forskuddsskatt for å unngå å få penger tilbake, og heller investere pengene. Han lover å dele resultatet av sin nye strategi på Facebook neste år.
2 måneder siden
«Gladkokken» Jan Henrik Syversen snakker ut om sexvaner i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Syversen, kjent fra «Farmen kjendis», forteller at han forsøker å ha sex nesten hver kveld med sin kone, og ville blitt skuffet med bare to-tre ganger i uken. Han mener et stabilt sexliv er viktig for et langvarig forhold, og at mangel på sex kan føre til skilsmisse. Syversen understreker at man bør tilrettelegge for sex, selv om det bare er en «kjappis». Han diskuterte innholdet med sin kone før podkastinnspillingen og synes det er bra at temaet diskuteres åpent.
23 dager siden
Tidligere ishockeyspiller og TV-profil Jan Tore Kjær (56) har gjort store endringer i livsstilen etter deltakelsen i «16 ukers helvete». Han trener nå daglig, spiser sunnere og har mer energi. Kjær understreker at han fortsatt er en livsnyter og koser seg med rødvin. Han opplever stor interesse rundt sin nye livsstil i sosiale medier og motiveres av støtten fra kona. Kjær fremhever viktigheten av en positiv innstilling, som han mener stammer fra tiden i hockeygarderoben.
2 måneder siden
Jan Henrik «Gladkokken» Syversen åpner opp om sitt privatliv i et intervju med Nettavisen. Han forteller om sitt 17 år lange ekteskap og grunnen til at han ikke bruker giftering som kokk. Syversen avslører at han måtte overtale kona flere ganger før hun sa ja til en date. Sammen tok de en romantisk beslutning om å stifte familie i Praha, og nå har deres sønn begynt i militæret.
8 dager siden
TV-profil Jan Tore Kjær reagerer kraftig på de høye prisene på norsk sjømat etter å ha betalt 895 kroner for seks sjøkreps. Han mener det er «fullstendig galskap» at sunn og lokal sjømat koster så mye, mens billigere mat ofte er mindre næringsrik og masseprodusert. Kjær delte sin frustrasjon på Instagram, hvor sjømatleverandøren VAAG svarte med forståelse og forklarte at høye priser skyldes blant annet at fiskerne betaler mye for råvarene, og at bare en liten del av sjøkrepsen er spiselig halekjøtt. VAAG peker også på økt internasjonal etterspørsel som en årsak til prisøkningen, men lover å jobbe for bedre priser i 2025.
4 måneder siden
Blå Kors i Kristiansand arrangerer et ti uker langt kokkekurs kalt «Enkelt og greit» for rusavhengige, ledet av kjendiskokk Trond Moi. Kurset, som kombinerer teori og praksis, lærer deltakerne å lage sunn og næringsrik mat fra bunnen av. Initiativet kom fra Terje, en tidligere deltaker, som ønsket å hjelpe andre med å utnytte mat de fikk utdelt. Deltakerne, som Mia Madelene og Geir, rapporterer om bedre helse, mer energi og økt matglede. Prosjektet har blitt presentert nasjonalt, og Blå Kors planlegger å utvide konseptet til andre deler av landet.
2 dager siden
Matinfluenser Kristoffer Gregersen reagerte da han oppdaget noe hos Meny. Han stusset da han skulle handle karbonadedeig.
4 måneder siden
I Nettavisens julespalte forteller Harlem Alexander om sine juletradisjoner. Han og forloveden Jan Thomas feirer jul og nyttår i Mexico, hvor de har etablert nye tradisjoner. De pynter tidlig til jul og spiser taco på julaften. Alexander savner julefølelsen fra barndommen og synes julegaver er overvurdert. Han anbefaler å fokusere på egne gleder i julen. Han ser tilbake på 2024 som et år for egenkjærlighet, og planlegger bryllup og lansering av egen business i 2025.
3 måneder siden
I et intervju i Nettavisens spalte «Ærlig talt» deler artisten Jan Eggum (73) sine meninger om ulike temaer. Han kritiserer bruk av kunstig intelligens i musikkproduksjon og fremhever sitt engasjement for miljøet gjennom sitt medlemskap i MDG. Eggum forteller om sin kreative prosess, der han er introvert under låtskriving og ekstrovert når han opptrer. Han nevner også en dramatisk helseepisode og reflekterer over sin karriere. Han gir også anbefalinger om bøker, filmer og musikk, og avslører at han liker ananas på pizza.