En mann ved navn David skapte furore i Facebook-gruppen «Rate My Plate» da han delte sitt spesielle airfryer-triks for å steke pølser. Trikset består i å aldri vaske formen, men la fettrestene bygge seg opp over tid, og til og med tilsette en liten dråpe honning.
Responsen har vært blandet, fra de som synes det er uhygienisk og ekkelt, til de som mener det gir en fantastisk smak. Kokkemester Aron Espeland bekrefter at stekefett kan tilføre god smak, men kommenterer ikke Davids metode spesifikt.
David selv sverger til trikset og oppfordrer andre til å prøve.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
1 måned siden
En brødskive med peanøttsmør, grillpølser og sennep har skapt debatt i Facebook-gruppen «Rate My Plate». De fleste brukerne reagerer med avsky, men noen få er nysgjerrige på å smake. Artikkelen påpeker at peanøttsmør ofte brukes i uvanlige kombinasjoner, som peanøttsmør og syltetøy eller peanøttsmør på burger. Det er usikkert om denne spesielle brødskiven vil bli en trend.
3 måneder siden
En australsk småbarnsfar ved navn Josh delte et bilde av en pølse servert på brødskive med tuttifrutti-strø, noe som utløste sterke reaksjoner i sosiale medier. Mange kommenterte at det var ekkelt og grusomt. Det viser seg at retten, kalt «fairy snag», er inspirert av animasjonsserien Bluey, der den er en del av handlingen. Til tross for den innledende kritikken, har «fairy snag» blitt en internasjonal trend, og mange Bluey-fans tester ut retten. Reaksjonene er blandet, med noen som uttrykker avsky, mens andre lar seg inspirere. Retten har fått mye oppmerksomhet på plattformer som TikTok, Instagram og Reddit, og viser hvordan spesielle matkombinasjoner kan engasjere og provosere.
22 dager siden
Hobbykokken Steve Ray delte et bilde av sin hjemmelagde kebab i Facebook-gruppa «Rate My Plate». Bildet utløste umiddelbart sterke reaksjoner, der flere mente retten lignet mer på avføring enn mat. Kritikken haglet, og mange uttrykte avsky. Noen få forsøkte å forsvare smaken, men det generelle inntrykket var negativt. Kokken selv har foreløpig ikke svart på kritikken, men har reagert med le-emojier på flere av kommentarene. Dette er ikke første gang hobbykokken får negative tilbakemeldinger for sine matretter i den populære Facebook-gruppa.
27 dager siden
Artikkelen omhandler Asbjørn Sandøy, kjent som Kokkejævel, som delte sitt skatteoppgjør på Facebook, noe som skapte stort engasjement med over 700.000 klikk. Sandøy forklarer at han ønsker åpenhet rundt privatøkonomi og at han deler både gode og dårlige tider. Han forteller også om overskuddet i butikken KuliNarnia, og at hans motivasjon er å sikre sine barn økonomisk. Sandøy avslører at han endrer strategi for neste år, og vil forsøke å betale mindre forskuddsskatt for å unngå å få penger tilbake, og heller investere pengene. Han lover å dele resultatet av sin nye strategi på Facebook neste år.
1 måned siden
En restaurantgjest i Maastricht vakte oppsikt på Facebook da han delte et bilde av en biffrett som lignet en bit av en parkeringsplass. Bildet gikk viralt og utløste humoristiske kommentarer. Retten er kjent som zoervleis, en tradisjonsrik spesialitet fra Limburg-regionen i Nederland og Belgia. Zoervleis er en søt gryterett laget av storfekjøtt marinert i eddik, og inneholder ingredienser som eplemos og pepperkake. Den serveres ofte med pommes frites.
1 måned siden
Rødt-politiker og kokk Ole Ronny Koldal har startet et engasjement mot margarin, og omtaler det som et «drittprodukt». Han mener folk flest ikke kjenner forskjellen på smør og margarin, og får støtte fra flere hold, blant annet en tidligere FrP-politiker. Produsenten Mills forsvarer margarin som et godt og bærekraftig alternativ. Pris og smak er avgjørende faktorer for folks valg, men ernæringsekspert Birger Svihus anbefaler smør fra norske kyr fremfor et margarinprodukt med importert soyaolje.
14 dager siden
David Synstelien, målvakt for Gamle Oslo og en populær profil på sosiale medier, har over 400.000 følgere på TikTok, men har ikke tjent penger direkte fra plattformen. Han fokuserer på å inspirere følgere fremfor å være en salgskanal, og det tok nesten to år før han begynte å tjene penger på innholdet sitt. Sosial medie-ekspert anbefaler han å vurdere Snapchat for å generere inntekter i Norge. Synstelien startet sin satsing på sosiale medier da han ble benket på college, og har siden brukt plattformene til å dele sin lidenskap for fotball og målvaktspillet. Han har også fått muligheten til å trene med profesjonelle klubber og trenere, og understreker at fotballen er hans hovedprioritet.
28 dager siden
En svensk TikTok-video der Annie Byström hyller svensk taco, har utløst en storm av reaksjoner, spesielt fra Mexico og USA. Videoen, som har over 2 millioner visninger, viser frem svensk taco, noe som har fått mange til å reagere negativt på ingredienser som agurk, nøtter og frukt. Byström sier til DinSide at hun er overrasket over responsen, men at hun synes det er morsomt å se de mange reaksjonene. Hun mener kritikerne vil endre mening hvis de får smake svensk taco, fordi den kan tilpasses etter egne ønsker. Svensk taco har likheter med norsk fredagstaco, men utmerker seg ved bruk av agurk og andre uvanlige ingredienser.
4 måneder siden
En australier oppdaget en misfarget brikke i frokostblandingen Weetabix 9. desember. Bildet av funnet ble delt på Reddit, hvor det skapte stor oppmerksomhet og mange spekulasjoner. Produsenten Sanitarium Health Food Company forklarer at misfargingen skyldes naturlig opphopning av kli, som kan gi en brent lukt og smak, men understreker at det ikke er farlig å spise. De uttrykte skuffelse over hendelsen og oppfordret kunden til å ta kontakt for erstatning. Produsenten lover å jobbe for å forhindre lignende situasjoner i fremtiden. Lignende tilfeller har også skjedd i Norge, som da en mann fant en tannpirker i brødet sitt.
3 måneder siden
Jan Henrik «Gladkokken» Syversen (45) er en kokk og matinfluenser som har bygget opp en stor følgerskare de siste ti årene. Han er aktuell i «Farmen kjendis» og har nylig åpnet en restaurant med samme navn som bloggen sin. Syversen er opptatt av å spre matglede og lære bort enkel hjemmelaget mat. Han er stolt av å ha åpnet restaurant, gitt ut kokebok og lansert egen vin i 2024. Han beskriver seg selv som ekstrovert, ærlig og ikke redd for konflikter. Syversen er engasjert i å lage oppskrifter til en ny kokebok for barn med Kaptein Sabeltann. Han er glad i å spandere på andre og mener livet skal nytes. Han angrer sjelden på det han gjør, men er redd for å angre på det han ikke har gjort. Syversen er kritisk til dagens regjering og mener de ødelegger for norsk næringsliv.